FISIOTERÀPIA

SERVEIS DE FISIOTERÀPIA

Diagnòstic i tractament de diferents patologies que afecten el sistema neuro-múscul-esquelètic, mitjançant l’aplicació d’un conjunt de tècniques de Fisioteràpia dins les quals s’engloben tècniques de Teràpia Manual, Exercici Terapèutic, Punció Seca, Embenat Neuromuscular, termo / crioteràpia, Neurodinamia i Electroteràpia.

FISIOTERÀPIA NEUROLÒGICA

Rehabilitació de les alteracions ocasionades per una afectació del sistema nerviós central o perifèric.

FISIOTERÀPIA TRAUMATOLÒGICA

Tractament de lesions d’origen traumatològic on es veu afectat el sistema musculoesquelètic. Dins les més comuns es troben fractures, esquinços, estrips musculars, luxacions articulars.

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

Prevenció, rehabilitació de lesions esportives i readaptació a l’esport.

FISIOTERÀPIA GERIÀTRICA

Exercici terapèutic dirigit tant a la promoció i prevenció de salut, com al tractament de les diferents alteracions patològiques pròpies de l’envelliment. A través de les tècniques utilitzades es busca disminuir el dolor, millorar l’equilibri, reeducar la marxa, millorar la sensibilitat i funcionalitat articular, recuperar la capacitat de moviment, la força muscular i la flexibilitat perduda.

FISIOTERÀPIA DEL SÒL PELVIÀ

Prevenció, diagnòstic i tractament de diferents alteracions que puguin produir-se en la zona del sòl pelvià, tant en dones com en homes. Les disfuncions més comunes engloben: incontinència urinària, urgència miccional, descens d’òrgans (prolapse), dolor pèlvic, disfuncions sexuals (disparèunia, vaginisme, disfunció erèctil …) o diàstasis abdomen.

ABORDATGE DEL DOLOR CRÒNIC

Programa pel tractament integral de la persona amb dolor persistent, des d’un abordatge biopsicosocial basat en els últims avenços en neurociència del dolor. Es busca que la persona recuperi les diferents activitats de la seva vida en què el dolor interfereix i s’alliberi de dolor per sempre. Fibromiàlgia, fatiga crònica, migranya, cefalea tensional, dolor lumbar crònic, hèrnies i protusions discals i artrosi.