FÍSIC+

A Físic col·laboram i treballam amb diferents associacions

Xerrada: Exercici físic, més enllà del moviment, una medicina preventiva per a l’Ajuntament de Calvià


Durant la conferència s’exposen diversos temes molt importants sobre la salut i l’exercici físic.
Els participants van poder comprendre com l’exercici físic pot arribar a ser un fàrmac sense efectes secundaris.
Aprendre i ser conscients d’aquells mecanismes pels quals l’exercici físic millora la nostra salut.
A més resolem altres qüestions com:

Quin tipus d’exercici és millor?
Com escollir quin exercici he de fer?
Si tinc alguna patologia, he de fer més o menys exercici?
Totes aquestes qüestions i moltes més…

YES WITH CANCER


@yeswithcancer
 és una ONG que aposta per l’entrenament i l’exercici físic durant el procés oncològic. A les instal·lacions del campus esport estem duent a terme la unitat d’exercici físic amb la finalitat de proporcionar millor qualitat de vida en els pacients oncològics.

IB3 RÀDIO

Un dels nostres educadors físics, Joan Llobera, és col·laborador al programa Múltiplex d’Ib3 ràdio donant consells sobre estil de vida saludable i entrenament. A la secció setmanal intentam abordar les temàtiques més interessants per a totes les edats per tal de crear una societat més sana.

I Congrés AECC Balears, Pacient Oncològic i Familiars


El passat desembre, es va dur a terme el I Congrés AECC Balears. El nostre educador físic Joan Llobera hi va participar impartint un taller d’Exercici Físic – programa “Mou-te! Crea Salut”.

FUNDACIÓ RESPIRALIA

Respiralia és una fundació que vetlla per la salut de les persones amb Fibrosis Quística. Si sou capaços d’imaginar un lloc ideal on cuidin de la vostra salut, aquest lloc serà molt semblant a la Fundació Respiralia, on els usuaris tenen sessions de Fisioteràpia, Osteopatia, Entrenament Personal i tota classe d’assessorament per a millorar el seu estat de salut. Físic, en aquest cas col·labora encarregant-se de part de la secció de “Reeducació a l’esforç” impartint sessions d’entrenament per a la salut.