FÍSIC+

A Físic col·laboram i treballam amb diferents associacions

MOU-TE, CREA SALUT!

Encara no coneixes “Mou-te! Crea salut”?
Doncs és un programa d’exercici físic per a pacient oncològic en fase aguda del tractament. És un programa 100% gratuït que subvenciona l’AECC de Balears.

Al següent vídeo podeu veure la nostra feina.

IB3 RÀDIO

Un dels nostres educadors físics, Joan Llobera, és col·laborador al programa Múltiplex d’Ib3 ràdio donant consells sobre estil de vida saludable i entrenament. A la secció setmanal intentam abordar les temàtiques més interessants per a totes les edats per tal de crear una societat més sana.

I Congrés AECC Balears, Pacient Oncològic i Familiars


El passat desembre, es va dur a terme el I Congrés AECC Balears. El nostre educador físic Joan Llobera hi va participar impartint un taller d’Exercici Físic – programa “Mou-te! Crea Salut”.

FUNDACIÓ RESPIRALIA

Respiralia és una fundació que vetlla per la salut de les persones amb Fibrosis Quística. Si sou capaços d’imaginar un lloc ideal on cuidin de la vostra salut, aquest lloc serà molt semblant a la Fundació Respiralia, on els usuaris tenen sessions de Fisioteràpia, Osteopatia, Entrenament Personal i tota classe d’assessorament per a millorar el seu estat de salut. Físic, en aquest cas col·labora encarregant-se de part de la secció de “Reeducació a l’esforç” impartint sessions d’entrenament per a la salut.