ENTRENAMENT

ENTRENAMENT PER A LA SALUT

EXERCICI FÍSIC PER A LA PREVENCIÓ

Programa d’exercici físic per a persones sense patologia, amb intenció de la millora de la condició física general cuidant els aspectes més importants de la salut.

EXERCICI CORRECTIU

Programa d’exercici per a la correcció de patrons de moviment i aprenentatge motriu. Correcció de patrons motors lesius o poc eficients. Posturologia i reeducacions de la marxa.

PREVENCIÓ DE LESIONS

Programa d’entrenament dirigit a esportistes que vulguin reduir el risc de lesió inherent a la seva disciplina esportiva per mitjà del desenvolupament de les seves capacitats físiques, la força funcional, les mecàniques de moviment i de treball compensatiu i complementari.

READAPTACIÓ DE LESIONS

Un cop la lesió s’ha produït, a Físic comptem amb professionals en constant comunicació que t’acompanyaran en el teu procés de forma individualitzada i que permetran, en fases més agudes, recuperar-te i tornar a fer vida normal; en fases més avançades, poder reentrenar i competir en la teva disciplina amb la menor probabilitat de recaiguda i amb el major rendiment possible

ESQUENA SANA

Programa d’exercicis tant per a la prevenció de dolors d’esquena, lumbars, dorsals i cervicals com per a la reducció del dolor. Utilitzant l’entrenament de força i control motor per a realitzar activacions eficients que ajudin a tota l’estructura passiva de l’esquena a suportar les tensions.

EXERCICI FÍSIC I CÀNCER

Programes d’entrenament especialitzats en el pacient oncològic. Reducció de la sarcopènia, de la fatiga crònica i milora de la qualitat de vida. L’entrenament serà de vital importància durant totes les fases del procés, adaptant els exercicis i les intensitats al procés de tractament i a l’estat de salut de la persona així com a cada tipus de càncer en concret.

EXERCICI FÍSIC I OSTEOPOROSIS

Programa d’entrenament especialitzat en la prevenció i tractament de la salut òssia. Entrenament adaptat a la salut del ossos i a la condició de la persona amb objectiu de disminuir el risc de fractures osteoporòtiques futures.

EXERCICI EN EMBARÀS I POST PART

Programa d’entrenament especialitzat en el procés d’embaràs i post part tenint en compte tots els conceptes de seguretat tant per a la gestant com per al fetus, adaptant l’entrenament a les fases de l’embaràs i a l’estat de salut.

PÈRDUA DE PES

Programa d’exercici físic per a la pèrdua de pes amb la intenció de reduir el percentatge de pes i mantenir o augmentar la massa muscular. Educació en la pèrdua de pes saludable i progressiva, mitjançant els hàbits de vida activa i menjar saludable. Sense efecte rebot ni dietes miraculoses.

ENVELLIMENT ACTIU

Gran part de l’envelliment no ve donat per el pas del temps, sinó per el desús. Des de Físic volem ajudar a la gent gran a millorar els seus nivells de força, funcionalitat, equilibri i marxa. 

PER DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

Omple el següent formulari per què ens poguem posar en contacte amb tu.

    Tipus d'entrenament:
    Entrenament personalitzatAssistència personalitzada